www.everlybrothers.nl

The Wieners Play The Everly Brothers

Bye Bye Love, Bird Dog, Til I Kissed You, All I Have To Do Is Dream en alle andere hits!
The Wieners brengen en eerbetoon aan de koningen van de samenzang.

 

De theatershow 'The Wieners Play The Everly Brothers' is in het seizoen 2018/2019 te zien door het hele land, klik hier voor de speellijst. Van de show is ook een DVD te koop en al eerder bracht de band de CD 'Bird Dogs' uit.CHECK PLAYLIST 'THE WIENERS PLAY THE EVERLY BROTHERS' OP YOUTUBE!

 

Op 17 september 2018 waren The Wieners te gast bij Veronica Inside. Johan Derksen zei in de uitzending dat hij nog nooit een duo heeft gehoord dat de sound van The Everly Brothers zo goed benadert als The Wieners.


The Everly Brothers

Don en Phil Everly leerden al op zeer jonge leeftijd het vak van countryzanger van hun vader, voordat ze als duo een van de belangrijkste rock‘n'roll-acts zouden worden. De feilloze samenklank van hun bloedverwante stemmen bracht een element uit de familietraditie van de country en folk in de popmuziek.

 

Het resultaat wist generatiekloven te overbruggen, vooral in de fifties en sixties. Hun invloed is terug te vinden bij iedere popband met harmonieuze samenzang, van The Beatles tot Simon & Garfunkel. Door persoonlijke problemen groeiden de broers uit elkaar en na een ruzie op het podium in 1973 maakten ze jarenlang geen platen meer.

 

In 1984 maakten ze een glorieuze comeback, met een nieuwe tophit van de hand van hun fan Paul McCartney, On The Wings Of A Nightingale. Hun plek in de muziekhistorie was toen al lang en breed veiliggesteld. 

 

In de theatershow The Wieners Play The Everly Brothers komen alle muzikale hoogtepunten aan bod en vele mooie anekdotes.


Theaterseizoen 2018-2019

Hieronder de shows van The Wieners Play The Everly Brothers in het lopende seizoen. Klik op de flyer om naar de site van Hi Ho Silver te gaan met de ticket-links.

 

En... Volgend seizoen komt er weer een theatertour! De boekingen zijn al in volle gang.  Geïnteresseerde programmeurs kunnen contact opnemen met Impresariaat ProActs.nl.

Klik op de flyer voor details & links naar ticketverkoop
Klik op de flyer voor details & links naar ticketverkoop


Live DVD (2018)

The Wieners Play The Everly Brothers op DVD! Twaalf live nummers, opgenomen tijdens een show in Theater De Hofnar in Valkenswaard. De DVD is gefilmd en gemonteerd door Peter Aerts, met live geluid door Viek Gosen. Nu te koop in de webshop van The Wieners voor slechts € 10,- plus verzending: klik hier. Zie oa de video hieronder.

Koop de DVD!
Koop de DVD!


CD Bird Dogs (2014)

De CD Bird Dogs is geheel live opgenomen met publiek tijdens een optreden in Het Turfschip in Nieuwkoop. Opname en mix door Sil Stranders. De CD is eveneens te koop in de webshop en kost slechts € 5,-: klik hier.

Koop de CD!
Koop de CD!


Boekingsinformatie

Boekingen voor de theatershows verlopen via Impresariaat ProActs: +31(0)513 410538. Ook in het seizoen 2019/2020 komt er een theatertour. Programmaeurs kunnen daarvoor nu al contact opnemen met het impresariaat.

 

Overige shows van The Wieners boek je rechtstreeks bij Hi Ho Silver: +31(0)6 21223034.

 

Voor bio's, technische riders en persfoto's, zie downloads.


Persfoto

Voor The Wieners Play The Everly Brothers kunt u onderstaande foto gebruiken. Klik om te downloaden in 300 dpi. Bij publicatie dient u de naam van de fotograaf te vermelden.

The Wieners Play The Everly Brothers (foto: Gijsbert van der Wal)
The Wieners Play The Everly Brothers (foto: Gijsbert van der Wal)